برگزاری جلسه دفاع از پروپوزال دانشجوی دکترای گروه بیوتکنولوژی پزشکی سرکار خانم منا قورچیان

.

جلسه دفاع از پروپوزال دانشجوی دکترای گروه بیوتکنولوژی پزشکی سرکار خانم منا قورچیان در تاریخ سه شنبه 25 آبان ماه برگزار شد.

جلسه دفاع از پروپوزال

جلسه دفاع از پروپوزال دانشجوی دکترای گروه بیوتکنولوژی پزشکی سرکار خانم منا قورچیان با عنوان:

"طراحی و سنتز پپتید هدف گیرنده تومور علیه ناحیه مشترک پروتئین های سطح سلولی Ep-CAM وTrop-2 به منظور رسانش هدفمند نانوحامل های آلبومینی حاوی داکسوروبیسین به سلول های سرطان پستان سه گانه منفی"

به راهنمایی "جناب آقای دکتر حمید معدنچی"  در تاریخ سه شنبه 25 آبان ماه 1400 در ساعت 13 با حضور اساتید و جمعی از دانشجویان در گروه برگزار شد.

لینک کوتاه خبر :
خانم الهه قدس
تهیه کننده:

خانم الهه قدس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *